Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden* 

*Ons streven voor de bezorging van grote en zware bestellingen is: levering binnen 1-5 werkdagen, mits dit anders staat vermeld op onze website. Ook naar België is de levertijd 1-3 werkdagen. Bij ieder artikel staat ook een levertijd vermeld. 

 

Let op: Tijdens drukte kan de levering meer tijd in beslag nemen. Wanneer dit het geval is, communiceren wij dit via de bevestigingsmail en op onze website. Je ontvangt van onze transporteur een e-mail om de gewenste datum aan te geven wanneer je graag jouw bestelling wil ontvangen. Reageer zo snel mogelijk op deze mail om van een snelle levering te kunnen profiteren.


Grote en zware producten goed bezorgd
We kunnen niet alle bestellingen via pakketpost bezorgen. Artikelen die groter zijn dan 175 x 78 x 58 cm en zwaarder zijn dan 31,5 kg zijn te groot/zwaar om als pakket verstuurd te worden. Dit geldt o.a. voor de Ultra Frame zwembaden. Scooters kunnen helaas niet verzonden worden en kunnen alleen afgehaald worden in één van onze filialen.


Kosten van verzending
Nederland: Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland €29,95 / €39,95 / €49,95. Een bestelling boven de €50,- wordt altijd gratis verzonden.*

Zendingen binnen Nederland worden verstuurd via Thijs Logistiek

België: Voor België gelden andere bezorgkosten. Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw bestelling bedragen de verzendkosten €39,95 / €49,95 / €59,95.

Zendingen binnen België worden verstuurd via Lemmens Transport.
De bezorgkosten zijn zichtbaar in de winkelwagen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.


Service bij bezorging door onze transporteur
Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, geven wij deze door aan onze transporteur. Je ontvangt aansluitend een e-mail van de transporteur. In de e-mail staat een link waarmee jij een gewenste leverafspraak kunt maken. Onze transporteur coördineert de verzending van de grote en zware bestellingen. Heb je voor 16.00 uur besteld, reageer dan voor 16.00 uur op de e-mail die je van onze transporteur ontvangt. Reageer je niet voor 16.00 uur en lukt het niet om een afleverafspraak te maken, dan wordt de levering een dag opgeschoven. Op de afgesproken datum komt de chauffeur van onze transporteur bij jou langs om de bestelling te bezorgen. De bezorging vindt altijd plaats tussen 08.00 en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Je ontvangt op de bezorg dag een e-mail van de transporteur met een levertijd vak van 2 uur waarin ze komen bezorgen.


Voorwaarden bezorgafspraak
Bij de grote/zware artikelen is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat er op de afgesproken datum iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. 


Let op: 

Leveringsafspraken m.b.t. indoor artikelen:
Woonhuis: over de eerste drempel indien toegankelijk, dus geen levering op andere verdiepingen;
Appartement met lift: over de eerste drempel van eigen appartement;
Appartement zonder lift: t/m 2e verdieping over eerste drempel appartement. Indien hoger, leveren in centrale hal van het
gebouw. Pallets, colli en dozen >25 kg: in centrale hal van het gebouw.
Indien levering niet mogelijk is (te gevaarlijk of risico op schade), eveneens bij 2 mans-distributie, wordt er contact opgenomen met de afzender. Levering kan in dit geval geweigerd worden door de chauffeur.


Leveringsafspraken m.b.t. outdoor artikelen:
Bouwmaterialen worden naast of achter de bezorgauto afgeleverd.
Outdoor artikelen worden, indien mogelijk, vooraan op het erf van de ontvanger afgeleverd.
De leveringsvoorwaarden worden te allen tijde getoetst door de chauffeur. De chauffeur kan beslissen van de leveringsvoorwaarden af te wijken als de omstandigheden ter plaatse daar om vragen.


Feestdagen
Wanneer een feestdag op een doordeweekse werkdag valt, wordt deze niet als werkdag meegeteld. Dit geldt ook voor palletzendingen naar het buitenland. Je pakket wordt dan niet de volgende dag bezorgd.
De eerstvolgende feestdagen zijn:
Voor Nederland:

Kerstmis (Eerste en Tweede Kerstdag): zondag 25 en maandag 26 december 2022

Nieuwjaarsdag zondag 1 januari 2023

Goede Vrijdag vrijdag 7 april 2023

Pasen (Eerste en Tweede Paasdag): zondag 9 en maandag 10 april 2023

Koningsdag donderdag 27 april 2023

Bevrijdingsdag vrijdag 5 mei 2023

Hemelvaartsdag donderdag 18 mei 2023

Pinksteren (Eerste en Tweede Pinksterdag): zondag 28 en maandag 29 mei 2023

Kerstmis (Eerste en Tweede Kerstdag): maandag 25 en dinsdag 26 december 2023


Voor België:

Wapenstilstand 11 november 2022

Kerstmis maandag 25 december 2022

Nieuwjaar zondag 1 januari 2023

Paasmaandag maandag 10 april 2023

Dag van de Arbeid maandag 1 mei 2023

Hemelvaartsdag donderdag 18 mei 2023

Pinkstermaandag maandag 29 mei 2023

Nationale Feestdag vrijdag 21 juli 2023

O.L.V. Hemelvaart Dinsdag 15 augustus 2023

Allerheiligen woensdag 1 november 2023

Wapenstilstand woensdag 11 november 2023

Kerstmis maandag 25 december 2023


*Tenzij anders vermeld op de product pagina