Het wijzigen van de klanten-accountgegevens is heel eenvoudig. Ga naar jouw klantenaccount in onze Webshop en klik op bewerken. Je hebt dan de mogelijkheid om verschillende gegevens aan te passen. Het is hier ook mogelijk om meerdere bezorgadressen van bestellingen aan te geven, bijvoorbeeld je werk- en thuisadres. Heeft er een wijziging plaatsgevonden in jouw persoonlijke gegevens en wil jij deze aanpassen in jouw klantenaccount? Dat kan zodra je inlogt in jouw klantenaccount. Via het account dashboard kun je gemakkelijk alle gegevens wijzigen. Lukt dit niet? Neem dan contact op via onderstaand serviceformulier:

Serviceformulier